Travel | City Trip Venetia Tips

Ik wil een heel mooi plekje met jullie delen. Deze mooie oude stad venetië ligt in het leuke Italië! Vorig jaar in de zomer ben ik naar dit mooie stadje geweest en natuurlijk heb ik daar m’n ogen uitgekeken!

Ritje in een Italiaanse gondel!

Wat vooral op je bucketlist moet staan is een ritje maken in een Italiaanse gondel! Het is een duur ritje, maar zeker weten de moeite waard! De vriendelijke Italianen varen je door deze mooie stad heen, onder hele smalle bruggetjes door en vertellen en zingen over de geschiedenis van Venetië!

Shopping time!

Natuurlijk wat niet kan ontbreken aan een citytrip, is stiekem toch wel winkelen! Want een leuke tas of shirtje uit Italië is zeker een musthave en leuk om thuis mee te kunnen showen! Toch zal je wel een flinke portemonnee mee moeten nemen! Het kan daar behoorlijk prijzig zijn!

Dining aan het water!

Hoe romantisch is het om lekker aan het water te dineren en alle leuke bootjes voorbij zien varen? Je hebt echt een prachtige uitzicht terwijl je aan een lekkere pizza of pasta aan het smullen bent. Wijntje en een heerlijke ijsco als toetje en je hebt een heerlijk vakantie gevoel!

History!

Ben je niet zo’n winkeltype, maar meer een cultuursnuiver? Dan moet je zeker even naar het Marco polo plein! Hier staan hele mooie oude gebouwen en kun je een leuk vakantiefoto’s maken!

En al zin om het vliegtuig te pakken en een heerlijke citytrip te maken? Verder zal ik niet te veel verklappen, want dit is iets wat je zelf moet ontdekken! Have fun in venice!

Xoxo,

Laura 💓

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *