Beauty | Colormelting Hair


Het was alweer een tijdje geleden dat ik een bezoekje had gebracht bij een kapsalon, namelijk in mei had ik voor het laatst mijn haar geverfd en laten knippen (oepsss). Ik kon zo lang het laten wachten omdat ik vrijwel dezelfde kleur bovenop had als mijn eigen haarkleur. Hierdoor leek het gewoon natuurlijk en kon het lekker laten groeien zonder dat ik er erg in had! Toch in de zomer was er een warme gloed bovenop gekomen, wat een beetje oranjeachtig leek en ik me er op den duur toch een beetje aan stoorde.

Ook was ik toe aan wat anders, soms heb je dat gewoon. Leuke ideeën opzoeken op Pinterest om te kijken wat je mooi vindt en wat zou mij staan. Ik had ombre haar. Bovenop donkerblond en onder had ik het asblond (heel licht blond). Ik weet niet of jullie dit ook herkennen maar ik word er altijd wel een beetje zenuwachtig van als ik iets anders met mijn haar wil doen. Ik heb namelijk een hekel eraan als mijn haar wordt geknipt. Het is namelijk al zo’n drie keer verknipt en het werd steeds maar korter. En dat terwijl je aan het sparen bent voor mooie lange haren. Ik kon wel janken elke keer. (Stiekem ook gedaan, vrouwendingetje haha).

Na een aantal keren gezocht op Pinterest kwam ik op het idee om ‘Colormelting’ te doen. Bovenop erg donker en loopt door tot enorm licht. Ik vind dit echt prachtig en vind dat mijn haar er nu ook wel lang genoeg voor was. Na lang nagedacht een afspraak gemaakt bij een hele leuk kapsalon! Confidence Hairsalon in Hoogezand! Ik ben hier geholpen door een hele leuk vrouw, die echt een passie voor haar werk heeft. Ze is samen eigenaar met haar man, die hele mooie kapsels maakt voor mannen! Ik heb een heerlijke en gezellige middag gehad en heb er een ‘spa momentje’ gevoel gehad. Check hun Facebookpagina voor meer informatie en hele mooie resultaten!

Na ongeveer 4 uur in de stoel te hebben gezeten was daar dan het moment! Ik vond het echt enorm spannend, want zo donker heb ik het nog nooit gehad. Ik was zo nieuwsgierig! En eindelijk kon ik mijn mooie nieuwe haarkleur bewonderen. Het was even wennen, maar het resultaat is echt super mooi geworden!

Het is niet echt budgetproof om dit te laten doen, maar het is het zeker waard. Ik heb lang en dik haar dus helaas is voor mij naar de kapper gaan nooit goedkoop. Maar wie mooi wilt zijn… haha. Ik ben nog steeds heel erg blij dat ik het heb gedaan!

Vind jij het ook mooi geworden? Of wil je zelf ook zoiets laten doen. Laat me het weten in de comments!

362B6E4F-53ED-454D-9A98-6BE3C3B5DB2B.jpg
Before & After

Heel veel liefs en xoxo,

Laura


Schermafbeelding 2017-10-20 om 21.14.06

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *