Beauty | Daily Make-up Routine

Hi lovessss! Ik dacht het is weer tijd voor een beauty blog. Op Instagram had ik een poll aangemaakt en gevraagd wat jullie graag wilden zien op mijn blog. Onder andere kwam deze op aan vraag! Dit is mijn daily make-up routine. Natuurlijk heb ik ook wel eens een dagje minder tijd of zin. Soms heb ik zelfs een dagje een lekker naakt gezichtje. Je huid heeft ook rust periodes uit, maar make-up is echt een passie van mij geworden en vind het dan ook super om mezelf een leuke en mooie looks te geven. Voornamelijk ben ik echt van de nude tinten en looks. Lekker neutraal maar toch classy. Af en toe bij feestjes of uitgaan gebruik ik wat meer kleur of juist meer make-up. Pas wel goed op met hoe je producten aanbrengt en hoeveel. Het moet natuurlijk geen kinderkleurplaat worden! Een hele leuk tip en aanrader is het boek van Xelly Cabau. Hier heb ik heel veel handige tips uitgehaald.

fullsizeoutput_9fc.jpeg

Wil je alleen snel weten welke producten ik gebruik zonder details en uitleg, scrol dan even door naar onder, daar zal ik ze nog keer benoemen als opsomming! Let’s start!

Ik laat jullie mijn favoriete make-up producten zien die ik dagelijks gebruik. Dit zal ik in opbouw aan jullie vertellen. Als alle eerste gebruik ik een dagcrème en die laat ik eerst even intrekken. Vaak kleedt in me in de tussentijd even om of ga alvast mijn tanden poetsen.

Primer:

Nadat ik mijn dagcrème heb ik laten intrekken begin ik met een primer van de nieuwe collectie van de Hema, de B.A.E. collectie. Ik heb hier twee producten van. Welke ik het vaakst gebruik is ‘Face control 01’. Deze ruikt lekker zoet en trekt snel in. Ook is deze siliconen vrij. Wanneer ik echt een drogere huid heb gebruik ik de ‘Master prime oil’. Deze olie ruikt bijna hetzelfde, is dus lekker zoet en bevat vitamine E. Nu de zomer eraan begint te komen, geeft dit echt een beetje een tropisch geurtje. Deze producten zijn ook echt aanraders omdat ze vegan en dierproefvrij zijn.

Foundation/BB cream:

Wanneer de primer is ingetrokken kan je verder met je routine. Ik gebruik het liefste een BB cream omdat ik van een zo natuurlijke mogelijke look houd. Dus breng ik vaak de ‘L’Oréal Paris Glam nude BB-cream’ op in de kleur light/medium. Wil ik toch voor de foundation gaan gebruik ik het vaakst een van Clinique. De ‘Even Better SPF 15’ in de kleur 01 Alabaster. Deze zal voor mij in de zomer te licht worden, maar voor de winter/lente en misschien zelfs wel herfstperiode past deze prima bij mijn huidskleur!

Concealer:

Ik word altijd zo vrolijk van dit product. Het geeft je een frisse uitstraling en zorgt ervoor dat je minder grauwe wallen krijgt of zelfs geen wallen meer lijkt te hebben. Hoe kunnen we dit niet willen hebben? Dit is echt een musthave. Weer een product van de B.A.E.-collectie, het is namelijk de ‘No more spots concealer’ in de kleur 02 neutraal. Begin ik echt wat bruiner te worden in de zomer gebruik ik de ‘NYX Can’t stop Won’t stop’ in de kleur natural.

Poeder:

Dit product gebruik ik niet heel vaak, omdat ik vaker een drogere huid heb dan een vettige huid en omdat mijn producten al redelijk mat zijn van zichzelf. Dan krijg je dus al te snel het ‘cake’ effect. Wanneer ik het toch wil gebruiken om het even wat af te poederen gebruik ik de ‘Mattifying face powder’ van de Hema in de kleur 23.

Wenkbrauwen:

Vaak laat ik mijn wenkbrauwen verven met henna, maar meestal na een week of twee begin het van de huid af te gaan en moet ik toch zelf wel weer inspringen om de mooie vorm te behouden. Dit doe ik met twee producten van NYX. Als eerste teken in de lijntjes weer van de vorm met De ‘Micro brow pencil’. (Mocht de henna nog goed zitten is dit het enige wat ik bij werk en verder gebruik ik dan niks.) Als opvulling gebruik een pomade. De ‘Tame & Frame pomade’ in de kleur chocolate.

Bronzer/Contour:

Ik heb een nieuwe favoriet ontdekt en die staat hier niet op de foto. Dat is namelijk de ‘Hoola Bronzer’ van Benefit cosmetics. Voordat ik deze favoriet ontdekte gebruikte (nog steeds wel af en toe) het ‘Contour palette light/medium’ van Anastacia Beverly Hills. Van dit palette gebruik ik de lichtste en koelste bronzer.

 Highlighter:

Mijn ultime favorite is toch wel de highlighter van MAC cosmetics. In de kleur ‘Soft & Gentle’. De naam zegt het eigenlijk al. Het is een mooi en zacht kleurtje maar toch een hele mooie subtiele parelglans. Past echt perfect bij elk huidtype en kleur. Echt een aanrader!

Oogschaduw:

Voordat ik oogschaduw op doe, gebruik ik eerst de ‘Eye shadow primer van B.A.E.’. Dit zorgt ervoor dat mijn oogschaduw langer blijft zitten en beter ook op zijn plek blijft. Oogschaduw wissel ik vaak per dag af. Ik heb namelijk zoveel mooie paletten, ik vind het soms lastig om te kiezen. Maar als ik dan toch moet kiezen pak ik vaak het palette van Urban Decay erbij, de Naked nr 3. Sinds kort heb ik ook het nieuwe palette ‘Reloaded’ en ook die is echt een musthave om in je collectie te hebben!

Eyeliner:

Bij eyeliner ben ik al jaren trouw aan dezelfde. Het is gewoon het perfecte product om een mooie, kleine en strakke lijn mee te maken. Ik heb natuurlijk over de ‘L’Oréal Paris perfect slim eyeliner’. Probeer af en toe wel eens een andere, maar toch kan nog geen een aan deze tippen!

 Mascara:

De mascara die ik gebruik is niet echt budgetproof, maar ik koop hem dan ook meestal in de aanbieding of met een kortingscode. Het is namelijk de ‘Lancome Grandiose Black’ mascara. Op het eerste oog denk je wat een raar borsteltje met die kronkel erin. Juist dit effect zorgt ervoor dat je de mascara perfect kan aanbrengen en hij geeft totaal geen klontjes af!

Fixing spray:

Als allerlaatste gebruik ik een fixing spray waardoor mijn make-up in elke weeromstandigheden op z’n mooist blijft zitten. Ik heb gekozen voor de fixing spray van MAC cosmetics. De ‘Prep + Prime fix Primer in de geur Coconut. Ik ben helemaal verliefd op kokosgeur dus deze kan echt niet ontbreken in mij daily make-up routine! Ook nog een pluspuntje is dat je dit ook als primer kan gebruiken! That’s a win-win!

Lipstick:

Ook met lipsticks gebruik ik voor mijn dagelijkse look vaak nude kleuren. momenteel is mijn favoriet de NYX Lingerie Lipstick in de kleur ‘Bedtime Flirt’. Deze blijft lang zitten en mocht het toch wat loslaten, valt het amper op door deze mooie nude tint!

En we zijn er weer klaar voor! Op deze foto zie je hoe neutraal deze look is ondanks het lijkt alsof ik er heel veel opsmeer. Let’s start the day!

IMG_4581.JPG

Jullie zullen wel denken nu, hoelang staat deze vrouw ’s Ochtend voor de spiegel haha. Nou ongeveer een 10 minuten of een kwartiertje als het in sneltreinvaart moet. Heb ik meer tijd kan ik er zo een half uur voorstaan! Het is leuk om te doen en voel me er een stuk beter bij als ik een frisse en classy uitstraling krijg. Tuurlijk echte schoonheid komt vanbinnen en je moet je natuurlijk wel goed in je vel voelen. Make-up geeft je dat maar een klein beetje en hoe moeilijk het soms ook is om te geloven of te voelen. Je bent mooi zoals je bent. Zie het als een hobby of een ‘extra’ investering aan jezelf! Doe waar jij je goed bij voelt en steun elkaar hierin als meiden/vrouwen!

fullsizeoutput_9cb

Ik zal voor jullie alle producten nog even in het kort opsommen en ben ik zeer benieuwd wat jullie ervan vonden en wat jullie favoriete product of musthave is in jullie collectie! Let me know!


 • B.A.E. Face Control Primer

 • L’Oréal Paris Glam Nude BB Cream
 • Clinique Even Better SPF 15 Foundation
 • NYX Micro Brow Pencil
 • NYX Tame & Frame Pomade
 • Anastacia Beverly Hills Contour Palette
 • MAC Soft & Gentle Highlighter
 • A.E. Eye shadow Primer
 • Urban Decay NAKED nr 3 palette
 • L’Oréal Paris Perfect Slim Eyeliner
 • Lancome Grandiose Black Mascara
 • MAC Prep+Prime fixing spray Coconut
 • NYX Lingerie Lip Stick ‘Bedtime Flirt’

Bedankt voor het lezen van mijn blog, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Zo ja, geef dan een like en abonneer je op mijn blog zodat je niks hoeft te missen! Vergeet vooral niet te vertellen wat jou favoriet en ik zie je snel weer bij een nieuwe blog!

Heel veel liefs,

Laura

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *