Beauty| Hair make-over Blonde to Brunette!

A23542CF-ED59-4D22-860A-17CDD978D1CC.jpg

Time for change! Onlangs heb ik mezelf even helemaal laten verwennen en omgetoverd bij de kapper! Ik ben al 23 jaar lang blond geweest en het heeft me 6 jaar gekost om mezelf te overtuigen dat ik het bruin wilde laten verven. Het was zoooooo spannend, oh my gosh! Ik zag in de jaren in de kapsalon toen ik er zelf nog werkte, zoveel inspiratie en mooie kleuren voorbij komen. En ofcourse op de app Pinterest zag ik ook genoeg mooie plaatjes, die me er uiteindelijk van overtuigde het toch te laten doen.

Het was natuurlijk een grote stap en mocht ik het niet mooi vinden, dan was ik niet zomaar even weer blond. Niet te vergeten hoe ik mijn haar zou beschadigen en het kostenplaatje natuurlijk. Daarnaast vroeg ik aan iedereen wat ze ervan zouden vinden. Zou het me wel staan? De meeste mensen zeiden gelukkig dat ze het erg leuk zouden vinden en het me waarschijnlijk super goed zou staan. En na die lange periode waarin het minder goed ging met mij vond ik het zeker wel eens tijd om mezelf even lekker te laten verwennen en was ik wel toe aan iets nieuws.

Ik vond op Instagram een kapsalon hier in Groningen ‘Beautysalon Avenue’, die super mooie resultaten hadden. Zij werken met L’anza en Olaplex en van die twee merken worden wij als klant super blij! Toen ik op een dag binnen liep voor advies en na een telefoon gesprek verder was ik super enthousiast en kreeg genoeg vertrouwen erin dat alles goed zou komen en ik met prachtige mooie bruine lokken weer naar huis kon gaan. Ik ben daar geholpen door Nadieh, zij heeft ook een eigen instagram met haar super mooie creaties! Neem snel een kijkje!

De dag was aangebroken! Zaterdag 6 oktober ging ik vol goeie moed lekker ouderwets eens met de bus richting de stad. ’s Ochtends nog even snel mijn laatste selfie genomen als blondie natuurlijk! Na een hele hoop advies, leuke gesprekken, gezelligheid,hard werken en uren later was daar het resultaat…

Oh my god was het eerste wat ik zei, ben ik dat? Wat is het super mooi geworden! Natuurlijk moest ik ook enorm wennen. Ik ben namelijk ruim 5 tinten donkerder gegaan en in de punten wel 7 tinten! Iedereen vroeg natuurlijk om foto’s nadat ik klaar was en gelukkig was iedereen net zo enthousiast erover als ik zelf ook ben. Nu ik een aantal weken verder ben, weet ik niet anders meer. Ik kan  het zelf niet voorstellen dat ik zo blond bent geweest (grijstinten). Ondanks ik dat heel erg mooi vind, ben ik blij dat ik de stap heb genomen!

Ben jij ook al een tijd aan het nadenken over een make-over, nieuwe kleur of nieuw kapsel? Ik zeg doen. Het geeft je echt een boost en daarnaast is het belangrijk om jezelf eens in de watten te leggen. You only live once right?

Soooooo here is the new me! Wat vinden jullie ervan?IMG_3960.JPG

Vergeet me niet te volgen op Instagram en mijn blog, als je niet wilt missen!

Tot de volgende blog!

Heel veel liefs,

Laura

Schermafbeelding 2017-10-20 om 21.14.06

1 thought on “Beauty| Hair make-over Blonde to Brunette!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *