Beauty | Hema Long Lasting Lipsticks

IMG_1649

Deze blog is echt voor de HEMA-liefhebbers en beauticians onder ons! Ik ga het namelijk hebben over de long lasting lipstick van de Hema.

Een tijdje geleden heeft de HEMA het beauty segment oftewel de make-up afdeling een vernieuwende touch-up gegeven. Dat betekende dus dat er een grote verandering kwam. Veel nieuwe producten, maar ook nieuwe verpakkingen en betere formules. Omdat ik zelf bij de Hema werk, was ik ook heel benieuwd en kon ik natuurlijk al eerder spieken naar de nieuwe producten etc. Ik werd al snel razend enthousiast over deze lipsticks!

Ik gebruikte hiervoor altijd lipsticks van MAC, maar toch merkte ik dat vooral de satin lipsticks al sneller niet meer zichtbaar zijn na een drankje of een maaltijd. Daarbij ben ik vaak degene die make-up advies geeft, dus dan vind ik het sowieso belangrijk wat ik mijn klanten aanbied. En hey zeg nou zelf, je kan nooit genoeg lipsticks hebben toch? Hihi

Er zijn 25 verschillende kleuren van deze lipsticks verkrijgbaar en de meeste hebben allemaal een matte-finish. Bij een klein aantal zit een kleine glans/glitter in. Dus er ziet voor iedereen wel een leuke kleur bij! Ik hoor wel dat de meningen over dit product verdeeld zijn. De ene vindt hem te droog en trekkerig, terwijl een ander juist super te spreken is over dit product.

Persoonlijk ben ik super enthousiast over het pigment en de dekking. Hij blijft ook echt goed zitten, alleen bij een grote maaltijd en aan het einde van de dag, moet ik het binnenste gedeelte een bij beetje kleuren. Dan wordt die ook wat droger, maar dat ervaar ik met alle matte lipsticks wel. Het is een lange, zwarte en elegante lipstick, simpel maar toch classy. De verpakking had wel iets leuker gekund. Wat wel weer een groot pluspunt is, dat je aan de onderkant kan zien welke kleur het is en daar lijkt het ook echt op als de lipstick daadwerkelijk opdoet.

De lipstick hebben een gewone dop die na een aantal keren gebruiken toch wel iets minder goed sluit, dat vind ik dan ook t enige nadeel. Het is niet zo dat de dop eraf valt, want hij zit wel stevig vast, maar toch zit die een heel klein stukje van de lipstick af. Verder is die heel handig in je tas of make-up tasje mee te nemen omdat ze zo dun zijn!

Laten we gaan kijken naar kleurtjes die heb ik geswactched!

  • 06 | Boudoir Belle | Rood/Roze
  • 13 | Moody mauve| Roze/Paars
  • 18 | Naughtly Negligee | Nude
  • 22 | Rocking Rouge |Roze
  • 23 | Chocolate Milk | Bruin
  • 24 | Cheerfull Copper | Rood/Oranje/Nude

Kortom ik vind dit product echt een super goeie lipstick en heb al een behoorlijk aantal hiervan in mijn lipstick verzameling! Tot slot wat zo geweldig is aan Hema make-up is dat het dierproefvrij is! En ze zijn maar liefst €4,50 per stuk. Neem snel een kijkje in de winkel of klik op de Link voor de website om ze te bestellen!

Welk kleurtje vind jij het mooiste? En heb je zelf ook deze lipsticks?

Laat het me weten in de comments!

Volg jij mij ook op Instagram, Pinterest en Facebook?

Zo hoef je niks van mij te missen en blijf je altijd op de hoogte!

 

Heel veel liefs,

Laura

Schermafbeelding 2017-10-20 om 21.14.06

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *