Beauty | Mijn parfum Stash

Laatst heb ik weer een nieuwe parfum toegevoegd aan mijn ‘parfum stash’ en toen kreeg ik de inspiratie om voor jullie een blog hierover te schrijven. Ik ben namelijk gek op parfum en ga zonder echt de deur niet uit. In een van mijn lades heb ik een bak met parfum die inmiddels wel een beetje uitpuilt oeps haha. De helft van de flesjes zijn bijna leeg tot halfleeg, omdat ik zoveel afwissel. Hey, a girl can never have enough right?

In mijn stash zitten dure en goedkope parfums. Ja, jammer genoeg is parfum heel erg duur, maar om een paar goedkopere varianten te hebben is niks mis mee en kunnen net zo lekker ruiken. De ervaring die ik er wel mee heb is dat die iets minder lang geuren en vaker moet opspuiten.

En meiden, hebben jullie dit nou ook? Mannenparfum ruik je langer dan vrouwengeuren? Soms heb ik wel een de neiging om een lekker geurtje van mijn vriend op te spuiten. Ik vind mannengeurtjes namelijk ook superlekker ruiken!

Mijn parfum stash bestaat uit:

 • Dolce and Gabbana – The one.

      Frisse bloemige, half zoete geur.

 • Zara – Joyful Tuberose.

       Zoete bloemachtige geur.

 • Zara –Vainilla.

       Zoete vanille geur.

 • Dior – Poison Girl.

         Zoete kruidige geur.

 • Lancome – La vie est belle.

        Frisse kruidige geur.

 • Bershka – Naamloos roze geurtje, een limited edition.

         Zoete bloemige geur.

 • Zara – Femme (heb deze ook in de kleine variant voor in je tas)

         Zoete bloemachtige geur.

 • Hunkemöller – Noir

        Zoete, erg kruidige geur.

 • Victor & Rolf – Bon Bon

         Zoete bloemachtige geur.

 • Victor & Rolf – Flowerbomb

         Zoete kruidige geur.

 • Yves Saint Laurent – Mon Paris

         Zoete kruidige geur.

 • Giorgio Armani – Si

         Zoete en zachte vrouwelijke geur.

 • Guess – Seductive

        Zoete kruidige geur.

 • Primark – Crème Brulee (klein flesje)

         Zoete kruidige geur.

 • Primark – Love noir

         Zoete bloemachtige geur.

Ik houd van zoete bloemige geuren in de lente/zomer, maar in de herfst/winter is mijn voorkeur iets meer kruidig. Vandaar ook mijn variabele stash en natuurlijk voor de afwisseling. Toch ben ik wel kieskeurig met parfum en zoek ik het liefst wel zelf uit.

Mijn top 3 favorieten op dit moment is:

 • Doir – Posion Girl
 • Victor & Rolf – Bon Bon
 • Zara – Vainilla

Dit was mijn parfum stash. Heb jij ongeveer dezelfde smaak als ik? En wat is jouw favoriete geurtje? Laat het me weten in de comments!

Heel veel liefs xoxo,

Laura

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *