Beauty | My Mac-Lipsticks Stash

Een jaar of 2/3 geleden was het begin van mijn ‘MAC Addiction’. Voor kerst had ik MAC lipsticks op mijn ‘Christmas List’ gezet en de kerstman was zo lief om twee lipsticks te geven! Daar begon het  ‘Once you go MAC, you never go back’. (Inmiddels heb ik er 16 oeps).

Soorten Lipsticks

De lipsticks van MAC hebben een volle crème textuur, veel pigment en zijn goed dekkend. Naast hun mooie kleurcollectie, werken de lipsticks ook verzorgend. That’s a win-win! Tot slot hebben de lipsticks een super lekkere geur namelijk vanille. Een heerlijke zoete geur!

 • Amplified Crème Lipstick: Maximale Kleurdekking en Crème finish.
 • Crèmesheen Lipstick: Medium tot Maximaal dekking en glanzende finish.
 • Frost Lipstick: Frost is een ‘metallic effect’. Variërend van licht tot hoge Frost textuur.
 • Glaze Lipstick: Frost textuur,  gecombineerd met subtiele kleuren.
 • Lustre Lipstick: Dunne tot medium dekking met een lichte glans finish.
 • Matte Lipstick: Maximale kleurdekking met een matte textuur finish.
 • Satin Lipstick: Maximale kleurdekking met een minimale glans finish.

Mijn Faves

Mijn favorieten komen uit de Matte Lipstick collectie, omdat ik van een matte finish houd en ik deze lipstick het langst kan dragen zonder bij te werken. Om ze nu alle 14 te laten zien zou ik deze blog vol spammen met allemaal foto’s, dus zal ik mijn Top 5 die ik het vaakst draag even voor jullie opnoemen en even laten showen!

 • Velvet teddy – Matte Lipstick met een hele mooie lichte nude kleur.
 • Mehr – Matte Lipstick met een super mooie roze kleur.
 • Taupe – Matte Lipstick met een super mooie bruine kleur.
 • Whirl – Matte Lipstick met een mooie donker bruine kleur.
 • Twig – Satin Lipstick met een mooie crèmige rode/bruine kleur.

¤ TIP: 

Ben je gek op matte lipsticks maar wil je geen droge lippen? Voordat je de lipstick aanbrengt doe een klein beetje vaseline of labello op je lippen, zodat je niet dat droge gevoel ervaart en van je lipstick kan genieten! Deze lipsticks zijn verkrijgbaar bij de MAC stores, Douglas Vestigingen en natuurlijk op hun websites! So go get yours!

Gebruiken jullie deze lipsticks ook of zou je er graag een willen?


Heel veel liefs, Laura

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *