Beauty | My Mac-Lipsticks Stash

Een jaar of 2/3 geleden was het begin van mijn ‘MAC Addiction’. Voor kerst had ik MAC lipsticks op mijn Santa’s Christmas List gezet en mijn schoonzusje was zo lief om twee lipsticks te kopen! En daar begon het  ‘Once you go MAC, you never go back’. (Inmiddels heb ik er 16 oepsss).

De lipsticks van MAC hebben een volle crème textuur, hebben veel pigment & zijn goed dekkend. Naast hun mooie kleurcollectie, werken de lipsticks ook verzorgend. That’s a win-win! Tot slot hebben de lipsticks een super lekkere geur namelijk vanille. Een heerlijke zoete geur!

Ik heb de soorten lipsticks even voor jullie op een rijtje gezet:

 • Amplified Crème Lipstick:

Maximale Kleurdekking en Crème finish.

 • Crèmesheen Lipstick:

Medium tot Maximaal dekking en glanzende finish.

 • Frost Lipstick:

Frost is een ‘metallic effect’. Variërend van licht tot hoge Frost textuur.

 • Glaze Lipstick:

Ook deze heeft een Frost textuur,  gecombineerd met subtiele kleuren.

 • Lustre Lipstick:

Dunne tot medium dekking met een lichte glans finish.

 • Matte Lipstick:

Maximale kleurdekking met een matte textuur finish.

 • Satin Lipstick:

Maximale kleurdekking met een minimale glans finish.

Mijn favoriete varianten komen uit de Matte Lipstick collectie. Dit omdat ik van een matte finish houd en ik deze lipstick het langst kan dragen zonder bij te werken. Om ze nu alle 14 te laten zien, zou ik deze blog vol spammen met allemaal foto’s, dus zal ik mijn Top 6 die ik het vaakst draag even voor jullie opnoemen en ofcourse even laten showen!

 • Velvet teddy

       Matte Lipstick met een hele mooie lichte nude kleur.

 • Mehr

      Matte Lipstick met een super mooie roze kleur.

 • Taupe

      Matte Lipstick met een super mooie bruine kleur.

 • Whirl

      Matte Lipstick met een mooie donker bruine kleur.

 • D for Danger

      Matte Lipstick met een mooie diepe rode/roze kleur.

 • Twig

      Satin Lipstick met een mooie crèmige rode/bruine kleur.

Lipsticks:

¤ TIP:

Ben je gek op matte lipsticks maar wil je geen droge lippen? Voordat je de lipstick aanbrengt doe een klein beetje vaseline of labello op je lippen, zodat je niet dat droge gevoel ervaart en van je lipstick kan genieten!

Deze lipsticks zijn verkrijgbaar bij de MAC stores, Douglas Vestigingen en natuurlijk op hun websites! So go get yours!

Gebruiken jullie deze lipsticks ook of zou je er graag een willen? Zo ja, welke?

Let me know in the comments below!


Heel veel liefs,

Xoxo,

Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *