Beauty | Nude Acryl Nails

Hi Loves,

Vandaag ga ik het hebben over hoe mijn nagels worden gedaan en eruitzien! Sinds een half jaar ga ik naar een beautysalon om acryl nagels te laten zetten! Niet alleen omdat dit er veel mooier en verzorgder uitziet, maar ook zodat ik een verstevigingslaagje op m’n nagels heb.

 Op mijn werk scheuren en breken mijn eigen nagels heel erg snel, soms tot in het leven toe..  AUW.. Ondanks ik redelijk sterke nagels heb, blijven ze helaas niet heel en ik hou niet van die stompjes of korte nagels. Het voelt gewoon niet vrouwelijk haha.

 Gister was dan eindelijk weer een afspraak, door de vakantietijd moest ik iets langer wachten dan normaal en had ik dus een uitgroei van 4 weken. Normaal gesproken ga ik tussen de 2 a 3 weken weer heen om uitgroei bij te laten werken.

 Ik heb al verschillende kleuren gehad en met diamantjes, glitters en glamour, maar sinds een paar keer blijft ik toch bij de nude tint. Voornamelijk voor werk, het lijkt natuurlijk en het past overal bij qua kleding! (I know, girls overthink).

 Op de fotocollage is te zien wat er allemaal moet gebeuren.


fullsizeoutput_36c

Voorbehandeling:

Ze vijlt de oude nagels en haalt eventuele lucht onder de nagels vandaan. Daarna vijlt ze de nagels in de gewenste vorm en tot slot krijg je nog een ‘’hechtingslakje’’ op het stukje nieuwe nagel (de uitgroei).

 Nagels aanbrengen:

Dit doet ze met een sterke vloeistof en roze poeder. Vervolgens brengt ze dit mengseltje op mijn nagels aan met een kwast en verdeelt ze dit zo strak mogelijk over mijn nagels. Het droogt erg snel op en hier voel je helemaal niks van.

 Afwerken & Nabehandeling:

Bij het afwerken worden de nagels nog veel gevijld met verschillende soorten vijlen, zodat je een mooie, strakke en een platte nagels krijgt. Het moet natuurlijk lijken alsof het je ‘’eigen nagels’’ zijn. Tot slot kun je kiezen voor een kleur erover heen of gewoon een laklaagje en voor de finishing touch een beetje nagelriemolie rond de nagels voor wat extra verzorging.

Et Voilà, na ongeveer twee uurtjes kletsen en doen, ben ik weer klaar om te gaan met wederom supermooie en sterke nagels!

Mijn nagels laat ik doen bij een vriendinnetje van mij, die haar eigen beautysalon heeft! ‘Beautysalon La Vanita’.  Dit is de link voor haar website: http://www.lavanita.nl                                                  

Ook heeft ze Instagram & Facebook waar ze allemaal foto’s plaatst van haar mooie werk! Let’s take a look!

Laat me weten in de comments wat jullie van deze blog vinden, dankjewel voor het lezen en natuurlijk ben ik benieuwd of jullie dit ook laten doen of willen. Zo ja, stuur er gezellig een foto bij ter inspiratie voor mij of voor de anderen!

 Xoxo,

Laura

6BEB455B-4879-4050-8B60-D84096EE4FD8

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *