Beauty | Oogschaduw Palette Nude HEMA

Beauty| Oogschaduw Pallete Nude HEMA

BEAUTYALERT! Voor de beautyliefhebbers heb ik het perfecte oogschaduw palette gevonden en dat voor een heel leuk prijsje! De beautyafdeling bij de HEMA heeft weer een leuke make-over gehad en aangezien ik daar werk, kan ik dit super goed in de gaten houden. Ik werd meteen verliefd op dit palette en kon het dan ook niet laten om deze te kopen en meteen te gebruiken!

Als je net als ik erg van roze/nude tinten houd, is dit palette alles wat je nodig hebt voor een mooie oogcreatie. Het heeft 12 verschillende kleuren. Super mooie (licht) roze tot donkerbruine/paarse matte tinten gecombineerd met hele mooie roze & gouden shimmers. Hierdoor kun je hele mooie schaduwtinten maken. Girl, what do we need more?

De verpakking is strak en simpel zwart, maar is zeker heel erg classy. Ik vind de verpakking echt veel weg hebben van de ‘NYX Ultimate Pallets’, maar hebben die palleten niet in nude/roze tinten. Wel coole, warme en felle kleuren.

Dit pallet is natuurlijk zoals alle producten van de HEMA dierproefvrij, waardoor je je dus een stuk meer comfi voelt om dit te gebruiken! Ik gebruik dit het liefste zelf ook, maar sommige merken zijn niet duidelijk over hun beleid hiermee. Bij dit pallets hoef je je daar geen zorgen om te maken, het is 100% cruelty free.

HEMA heeft nog een ander pallets in de beautyafdeling gepresenteerd. Het is hetzelfde pallet, alleen met andere kleuren. Dit zijn namelijk 12 fellere metallic kleuren, ook heel erg mooi!

Ze zijn beide verkrijgbaar voor €8,50.

NUDE PALETTE

METALLIC PALETTE

Het is het zeker waard om snel een kijkje te nemen in de HEMA naar de mooie, nieuwe make-up afdeling en een van deze mooie palettes te scoren!

Ben jij meer iemand die van classy nude tinten houdt of hou jij wel van een uitdaging om met hele mooie metallic kleuren te werken?

Let me know!

En volg jij mij al via instagram?

Abonneren is heel lief en zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe blogs!

Abonneren op mijn website kan natuurlijk ook door je emailadres in te vullen!

Hoop dat je veel leesplezier heb gehad en ik je een beetje heb geïnspireerd!

 

Heel veel liefs en xoxo,

Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *