Beauty Review | GlamGlow Peel-off Masker

Hoe lekker is het om af en toe even een momentje voor jezelf te nemen, jezelf even terugtrekken en lekker ontspannen met een maskertje op. Wat niet alleen ontspannend werkt, maar ook nog eens goed is voor je huid!

Mijn eerste beautyreview is vandaag een feit geworden. Ik ga het namelijk hebben over het peel-off masker van Hollywood, California GlamGlow. Ikzelf heb een tijdje geleden de paarse variant aangeschaft, dat masker heet de Gravity Mud firming treatment. Klinkt als een hele dure benaming, nou moet ik zeggen dat het potje ook niet een erg goedkoop masker is, maar werkt wel super goed dus het is zeker je geld waard.

Je krijgt heel hele leuk paarse doos binnen met een aparte vorm, juist eens een keer wat anders en hij valt lekker op door zijn felle paarse kleur. Ik heb het kleine potje besteld, omdat ik het eerst even wilde uitproberen en je kan er best lang mee doen. Bij het potje krijg je een bijpassend kwastje in natuurlijk de kleur paars, matchy matching! Hoe leuk is dat?

De kleur van het masker is echter niet paars, maar een mooie parelmoer kleur. Dit masker is breng je aan met het kwastje op je huid en droogt goed en snel op. Na ongeveer 20 tot 30 min is het tijd om hem eraf te pellen. Nou is het de bedoeling dat je het masker heel houdt en dus in een stuk van je gezicht afhaalt, maar dat is mij nog niet helemaal gelukt haha! De overige stukjes masker die je bijvoorbeeld langs de randen van je gezicht overhoudt, kun je gemakkelijk met een nat washandje wegwrijven.

Het peel-off masker zorgt voor een strakkere en stevigere huid, met name bij je contouren en laat ook je gezicht stralen. Eventuele mee-eters worden er ook mee ‘afgepeeld’, maar daar staat dit masker niet bekend mee.

Wil jij nou ook een mooie, frisse en vooral stralende huid? Dan zou ik je dit masker zeker aanraden!  Ik ben in ieder geval een fan en wil de andere varianten ook zeker wel een keer uitproberen!

Ik heb dit masker bij de Douglas online besteld, maar is op meerdere website te bestellen!

https://www.douglas.nl/Verzorging-Gezicht-Gezichtsmaskers-GlamGlow-Gezichtsverzorging-Gravity-Mud-Firming-Treatment_productbrand_3000065754.html?sourceRef=L9i9_ha8V&productEntryPoint=

Heel veel liefs,

Xoxo

1 thought on “Beauty Review | GlamGlow Peel-off Masker”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *