Beauty Tag | Dit of Dat?

Hi lieve mensen!

Ik vond deze inspiratie bij ‘Cheleste de Haas‘ haar website, namelijk deze ‘Dit Of Dat Blog’. Deze tag/blog bestaat uit vragen waar je telkens moet kiezen tussen twee producten/stylen. Super lastig natuurlijk voor de echte beauty-liefhebber, eeny meeny miny moo.. Ben jij benieuwd naar mijn keuzes? Go check it out!

  • Make-up

 Blush of Bronzer – Dan toch het liefst bronzer, zodat ik toch een beetje kleur op mijn gezicht heb.

Lipgloss of Lipstick – Sowieso Lipsticks! Ik ben een mega-fan van lipsticks, vooral de matte en een lipgloss plakt mij iets teveel.

Eyeliner of Mascara – Mascara! Anders voel ik me soms net een spook zonder en eyeliner zonder mascara lijkt erg raar.

Foundation of Concealer  – Concealer. Dit gebruik ik dagelijks voor m’n walletjes om de grauwe plekjes weg te werken. Foundation gebruik ik alleen bij feestjes of als ik een avondje opstap ga.

Neutraal of Kleur – Dan het liefst neutraal, omdat ik meer van nude-tinten houd, dan van kleur. Ik vind dat je het dan ook meer bij jezelf houd. In de zomer een fel lipkleurtje vind ik nog wel leuk.

Oogschaduw in vaste vorm of Losse poeder oogschaduw – Ik gebruik altijd poeder oogschaduw en heb geen vaste oogschaduw.

Kwasten of Sponsjes – Nu kan ik niet kiezen haha, want ik gebruik het allebei dagelijks! Mag ik deze overslaan? haha

  • Nagels OPI of China Glaze – OPI, want China Glaze heb ik tot nu toe nog nooit geprobeerd.

Lang of Kort – Lang natuurlijk! Ik kan niks met die stompjes, ben zo gewend aan lange nagels en voel me meer vrouwelijk met deze nagels!

Acryl of Natuurlijk – Momenteel heb ik Acryl nagels. Ik heb opzich redelijk sterke nagels van mijzelf, maar voor werk is dit een extra beschermlaagje en ik hoef ook niet zelf mijn nagels te lakken. That’s a win-win for me.

Felgekleurd of Neutraal – Zoals ik al zei bij de vorige vraag bij make-up, geld hier het zelfde. Nude-tinten are my fave. Op z’n tijd is een kleurtje wel leuk, maar dan neig ik het meeste naar de rode/roze tinten.

Met nailart of Zonder nailart – Ik heb het liefst zo neutraal mogelijk, dus een kleur op alle nagels, maar dan toch wel met acryl.

  • Body

Parfum of Bodyspray – Parfum. Ik heb een lade vol met parfums, al hoewel ik de bodysprays van Victoria Secret ook heb en super lekker vind!

Lotion of Body butter – Lotion, omdat het lekkerder uitsmeerbaar  en te masseren is vind ik. Ook vind ik het sneller drogen op je lichaam.

Douchegel of Zeep – Toch wel zeep dan, omdat ik deze geur langer vind blijven hangen. Doucheschuim vind ik nog beter!

Lush of Andere merken – Lush heb ik nog niet geprobeerd. Ik vind een merk niet erg belangrijk, als het maar lekker ruikt haha!

  • Haar

 Krullend of Stijl – Hier kan ik ook niet tussen kiezen. Ik vind allebei erg mooi en afwisseling is ook wel fijn.

Knot of Paardenstaart – Knotje, ik draag nooit een staart.

Schuifspeldjes of Clipjes – Bobbypins! Alhoewel ik deze op mysterieuze wijze altijd kwijtraak? Ben ik nou de enige?

Haarlak of gel – Haarlak, mijn haar pluist nogal snel en ik heb dik haar dus bij krullen maken, kan ik absoluut niet zonder de deur uit!

Lang of Kort – Lang, sparen duurt zooooo lang helaas…

Licht of donker – Ik vind beide erg mooi, maar zelf heb ik een mix. Ik heb een ombre kleur van donkerblond naar asblond. Een mooie koele tint!

Lok of Pony –Ik vind beide voor mijzelf niks, ik heb altijd als klein meisje een grote rechte pony gehad, herkenbaar meiden?

Los of Vast – Voor het werk draag ik het half los of helemaal vast, maar in mijn vrije tijd draag ik mijn haar het liefst los en stijl ik het of maak ik krullen! Los vind ik daarom ook het mooist!

Dit waren mijn keuzes. Vond jij dit leuk om te lezen en wil jij graag jou keuzes ook benoemen? Vul deze dan ook in en laat me weten wat jou antwoorden zijn of schrijf ze ook op jouw blog! Let’s inspire everyone!

Heel veel liefs en xoxo,

Laura

1 thought on “Beauty Tag | Dit of Dat?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *