FASHION | IKKI & ZINZI HORLOGES

IKKI GOLD MARBLE HORLOGE & ZINZI RETRO ZILVER HORLOGE

IKKI VESTA GOLD MARBLE

Al een tijdje was ik opzoek naar een mooie gouden horloge. Laatst heb ik bij ‘Zinzi’ een hele mooie zilveren horloge gekocht, maar toch draag ik af en toe ook gouden sieraden. Na heel veel zoeken, na heel veel websites doorgezocht te hebben, kwam ik terecht bij ‘Brandfield’. Een hele leuke website met verschillende merk horloges en andere accessoires.

Ik werd gelijk verliefd op een horloge uit hun nieuwe collectie ofcourse. Dit is een hele mooie gouden horloge met in de binnenkant een witte marble print. Het is echt een lady watch. Het horloge is niet supergroot waardoor je niet gelijk een blok op je pols hebt, maar juist subtiel en classy. Binnen in staan Romeinse cijfers en verder is het horloge van RVS gemaakt. De diameter is 36 mm en het horloge is spatwaterdicht!  Het glas is gemaakt van mineraal glas en het bandje heeft een hele handige kliksluiting! Superhandig toch? Ik ben helemaal in love met mijn IKKI VESTA horloge.

ZINZI RETRO ZILVER

Zoals ik al vertelde heb ik bij ‘Zinzi’ ook een hele mooie zilveren horloge gekocht! Deze had ik al een hele lange tijd op het oog en mijn Primark horloges hielden het wel voor gezien qua kwaliteit. Achja het zijn leuke hebbedingetjes, maar zocht nu toch wel naar betere kwaliteit! Ik heb gekozen voor het retro model. Dit horloge is ook van RVS gemaakt en heeft ook een zilveren binnenkant. De diameter is 38 mm. Het leukste detail aan dit horloge is de roze seconde wijzer! Roze is mijn favoriet natuurlijk! En nog een leuk detail is dat het cijfer van de datum erin staat. Altijd handig als je even geen agenda of telefoon bij de hand hebt! En ik kreeg hier een leuk gratis zilveren armbandje bij, hoe leuk is dat?! Ik ben hier super blij mee!

8FAFBF5E-8154-4C4B-BC47-F2589D979807                         8B1E4169-87BD-4B99-A69C-B32AE6C4F533

Ben jij opzoek naar een leuk horloge of andere accessoires/sieraden?

Neem dan zeker een kijkje op de website van Zinzi en Brandfield!

ZINZI ZILVER RETRO

IKKI VESTA GOLDEN MARBLE

En weten jullie nog leuke websites voor accessoires/sieraden inspiratie,

Let me know!

PS. Mijn excuses dat het een tijdje geleden is dat jullie van mij hebben gehoord/gelezen. Ik heb het afgelopen periode erg druk gehad met school en persoonlijke dingen. Vandaag heb ik mijn laatste examen afgenomen dus het is nu in spanning afwachten en hopelijk heb ik binnenkort dus leuk nieuws voor jullie. Ik zal hierover iets meer vertellen in een persoonlijk blog binnenkort! Ik zal vanaf nu vaker weer blogs maken en jullie op de hoogte houden!

Volg mij via Instagram en dan hoef je helemaal niks te missen van/over mij!

Abbonneer kan via deze link:

 

Heel veel liefs en xoxo,

Laura

Schermafbeelding 2017-10-20 om 21.14.06

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *