Fashion| Kleding (ver)kopen op United Wardrobe!

Fashion | Kleding verkopen op United Wardrobe

Voor alle meiden en natuurlijk ook jongens bestaat er nu de ultieme marktplaats om jouw kleding en sieraden te verkopen en te kopen! Het is veilig, duidelijk en enorm gemakkelijk. Ik weet nog wel als ik artikelen op de echte marktplaats wilde verkopen, moesten de mensen altijd de spullen bij mij komen halen of moest ik het opsturen met de vraag of het wel allemaal goed zou komen. Dat hoeft nu niet meer, want bij ‘United Wardrobe’ heb je niks te vrezen!

Bij deze zal ik deze website/app kort en duidelijk uitleggen, zodat jij (als je nog geen account hebt) zo snel mogelijk een account kan aanmaken. Dan kan je lekker gaan verkopen of kopen natuurlijk! Wat het gemakkelijkste is, is natuurlijk de gratis app te downloaden in de app store. Zo ben je er altijd mobiel mee en kan je overal waar je gaat op de hoogte blijven van jou aankopen of verkopen! Maar je kan het ook gewoon via de website doen.

image1

KOPEN:

Wanneer je graag kleding of accessoires wilt kopen, werkt het ongeveer net zoals online shoppen. De verkoper heeft foto’s gemaakt van zijn/haar artikelen en informatie gegeven over het merk, de maat en mocht het product nieuw, zo goed als nieuw of gebruikt zijn, is dit ook een must om aan te geven. Je kan het product in je favorieten zetten als je twijfelt, je kan met de verkoper chatten als je eventuele vragen hebt of je koopt de artikelen en deze belanden rechtstreeks in jouw winkelmandje. Er zijn een heleboel categorieën, die weer onderverdeeld zijn,l en dit zorgt ervoor dat jij tussen al die duizenden artikelen het allemaal een stuk beter kan vinden. Je kan na het kopen chatten met de verkoper en wanneer deze is verstuurd zet zij die knop aan en is voor jou de Track & Trace code zichtbaar. Je betaalt de prijs inclusief verzendkosten. Makkelijker kan toch niet? Mocht de verkoper willen dat er geboden kan worden, is dat ook nog een mogelijkheid! Betalen kan via Ideal, Paypal of Mr. Cash. Binnen een paar dagen ligt jouw product bij jouw op de deurmat en tot slot klik jij dan op ontvangen als je product wilt behouden. Hierdoor zorg je ervoor dat je verkoper haar geld binnen een week binnenkrijgt. Vind je het niks of past het niet? Dan kan het pakketje worden teruggezonden, maar het enige nadeel er dan aan is dat jij dan zelf de verzendkosten betaald.

VERKOPEN:

Jouw kleding verkopen werkt ongeveer hetzelfde. Alleen ben jij dan diegene die ervoor zorgt dat jij mooie en duidelijke foto’s hebt gemaakt van jouw prachtige kleding die jij een tweede kans wilt geven bij een ander! En mocht jij wat verkopen van jouw tweedehandse collectie, kan jij misschien toch net de ene leuke truitje of tasje wil kopen! That’s a win-win situation for everyone! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij kleding hebt gekocht, maar nooit hebt gedragen en de kaartjes er nog aan zitten, OEPS. Geef toe, stiekem is dat jou iets vaker overkomen dan je liefhebt, maar dit is dus jouw kans om er nog wat voor terug te krijgen!

Als jij je foto’s gemaakt hebt, ga jij naar jouw kledingkast (jouw account) waar jij vervolgens jouw product kan toevoegen. Hierbij informeer jij het merk, de staat van het product, de kleur, de maat etc. Je kan de originele prijs aangeven en vervolgens de prijs waar jij het voor wilt aanbieden. Als extra’s kan jij de bieding knop aanzetten, zodat mensen een bod kunnen doen! Je moet hierbij wel bedenken dat de verzendkosten zijn inbegrepen (ga vaak maar uit van 6,95 euro) en dat jij 10% geeft aan United Wardrobe. Je zal denken waarom, maar goed dit is waardoor United wardrobe zo veilig is, hierdoor onderhouden zij hun netwerk! Tot slot druk jij op plaats product en voilà, jouw kledingkast is binnen een no-time gevuld!

Mocht jij je artikelen verkopen, vraag je je nu waarschijnlijk nog af, hoe weet ik zo zeker dat ik mijn geld wel ontvang? Ten eerste raad ik je aan dat je altijd een Track&Trace bij de verzending doet. Hierdoor heb jij altijd bewijs dat jij jouw pakket hebt opgestuurd en kan jij zelf ook het pakket volgen. Bij de verkoop vul jij deze code ook in, zodat United Wardrobe en diegene die jouw artikel koopt het pakketje ook kunnen volgen. Zodra diegene het pakket thuisgestuurd heeft gekregen, klikt zij/hij op ontvangen en dit zorgt er dus voor dat jij binnen een paar dagen jouw geld ontvangt. Gebeurd dit niet, maak je dan ook geen zorgen. Na twee weken betaald United Wardrobe jou alsnog uit!

Dan zijn er nog twee opties! Een bundel bod en een tegenbod. Een bundel bod zegt het natuurlijk al een beetje. Hierbij kan jij of diegene op meerdere artikelen tegelijk bieden en daar een van prijs van maken! Een tegenbod werkt daar dan gelijk bij, mocht jij de prijs te laag vinden, bied jij weer meer. Jij/zij kan/kunnen binnen 3 dagen op het tegenbod reageren!

Kortom, je hebt zoveel leuke opties om je kleding of accessoires te (ver)kopen op een duurzame, eerlijke en makkelijke manier! Ik ben sinds een aantal maandjes actief en heb al wat dingetjes verkocht en gekocht! Ik hoop dat ik hierbij jullie een beetje op weg heb geholpen en het goed heb uitgelegd.

Mocht jij al een account hebben, laat het hieronder in de reacties weten, zodat ik een kijkje kan nemen in jouw kledingkast!

Neem jij ook een kijkje in ‘mijn kledingkast’? Ik heb er een aantal hele leuke items op staan!

Let’s go shopping and see you on United Wardrobe loves!

Heel veel liefs,

Laura

Schermafbeelding 2017-10-20 om 21.14.06

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *