Foodies | Hema Tompouce Popcorn

Zoals jullie weten staat de HEMA bekend om hun rookworsten, Jip&Janneke, maar wat natuurlijk niet ontbreekt in het rijtje is de tompouce! Toevallig werk ik zelf bij de HEMA en was ik ervan op de hoogte dat ze een nieuw product met tompouce smaak zouden gaan verkopen en hoe leuk is dat, het is tompouce popcorn!

HEMA komt wel vaker met leuke, gekke producten. Zo bestaat er al de rookworst chips en een tompouce luchtbed. En ergens dacht ik, zal dit wel smaken? Ik vind het toch een beetje apart, maar ik was veel te nieuwsgierig en daarbij ben ik gek op popcorn. Je raad het al, ik kon het niet laten om een bus te kopen en aangezien mijn collega’s ook erg benieuwd waren hebben we het samen geproefd! Daarbij verkoopt de popcorn goed en krijgen we leuke reacties erop!

De popcorn zit in een redelijk grote koker en zit er al feestelijk uit vanaf de buitenkant. Het is dan ook een leuk cadeautje om weg te geven!  In de binnenkant van de koker zit de popcorn in een goudkleurige zak en guess what de popcorn heeft een lichte roze kleur! De popcorn is erg zoet, maar wel iets droger dan gewone zoete popcorn, dit komt door het roze glazuurlaagje. In eerste instantie proef je niet meteen een tompouce smaak, maar als nasmaak kan ik het toch wel proeven.

Het is alleen verkrijgbaar bij de HEMA winkels en tot en met deze zondag is er nog een speciale actie, namelijk 2 kokers popcorn voor €5,00. De prijs voor 1 koker is €2,75 en er zit ongeveer 120 gram in de verpakking.

Ik zou het zeker aanraden om een keer te proeven. Bijvoorbeeld op een gezellige feestje op tafel te zetten of gewoon lekker als je een filmavondje houd met vrienden of familie!

Laat me weten of jij hem ook hebt geproefd en wat je ervan vind!

Liefs,

XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *