Lifestyle | 8x Summer Chick-Flick Movies

Aangezien op dit moment onze zomer super regenachtig is, heb ik hier een paar heerlijke zomerse meiden films op een rijtje gezet! Zo kunnen we even wegzwijmelen bij de heerlijke hunks en het zonnetje toch een beetje in huis halen!

• 1: MAMMA MIA!

Deze heerlijke zomerse film speelt zich af op een Grieks eiland. Een moeder en haar dochter hebben daar een hotel opgebouwd en haar dochter gaat trouwen. Zij weet niet wie haar vader is en heeft stiekem drie mannen uitgenodigd die wellicht haar vader zou kunnen zijn, maar wie? De film zit vol humor en liedjes uit de jaren ’80 van ABBA waardoor je lekker de hele film kan meezingen!

• 2: GREASE

Uit de oude doos! Stiekem voelen we ons wel een beetje oud bij deze film uit 1978, maar na 100x kijken blijft deze film toch een ultime favorite. Danny (John Travolta) & Sandy (Olivia Newton John) worden verliefd in de zomervakantie. Na de vakantie komen zij erachter dat ze op dezelfde High School zitten, maar zijn ze totaal verschillend! Blijft hun liefde toch bestaan? Deze lekker meezinger kan niet ontbreken bij heerlijke zomer chick-flicks!

• 3: MONTE CARLO

In deze film gaan 3 jonge meiden op vakantie in Parijs, Frankrijk. Een van deze meiden blijkt een dubbelganger te hebben en toevallig is deze meid ook nog een bekend persoon! Uiteraard worden deze twee meiden met elkaar verward, wat een hoop spanning en humor oplevert. Gezellig om samen met je vriendinnen te kijken met een bak popcorn erbij!

• 4: DEAR JOHN

HUNK ALERT! In deze film speelt Channing Tatum de hoofdrol. Dat is sowieso al een reden om deze film te kijken! Een super leuke chick-flick om helemaal bij weg te zwijmelen. Dit romantische drama gaat over een jongedame die nog studeert en verliefd wordt op een soldaat. Tijdens de zomervakantie is hij met verlof en leren ze elkaar kennen. Ze worden onafscheidelijk, maar dan moet hij terug. Zal hun liefde de afstand en tijd overleven?

• 5: THE SISTERHOOD OF THE TRAVELING PANTS

4 vriendinnen die bij toeval allemaal dezelfde spijkerbroek passen en dat terwijl ze allemaal verschillend zijn. Ze reizen allemaal ergens anders naar toe en sturen de broek allemaal naar elkaar toe. Deze broek maakt heel wat mee en bij iedere reis of gebeurtenis komt er weer wat speciaals op de broek. Liefdesverdriet, een trouwerij, ziektes, een scheiding en natuurlijke nieuwe liefdes. Hierdoor blijft hun vriendschap enorm hecht en kunnen ze niet meer zonder de speciale spijkerbroek! En een bonus, er bestaat een deel 2! Deze gezellige meidenfilm is een musthave om te zien!

• 6: LETTERS TO JULIET

Oh Romeo! Wat als je een tweede kans had om ware liefde te vinden? Deze romantische film speelt zich af in het mooie stadje Verona in Italië. De jonge schrijfster Sophie gaat samen met haar verloofde op huwelijksreis naar Verona. Hij is een zakenman die weinig tijd neemt voor haar, omdat hij van de gelegenheid gebruik maakt voor zijn aankomend Italiaans restaurant. Sophie besluit om alleen de stad te verkennen en komt bij ‘Casa di Giuletta’ het bekende huis van Romeo en Julia uit Shakespeare. Hier worden geschreven brieven in de muren gestopt door vrouwen en deze worden dan beantwoord. Sophie wordt hiervoor gevraagd en vind een exemplaar van 50 jaar oud! Ze wil kosten wat het kost deze liefde oplossen en zoekt daarvoor de hele omgeving af. En dan staat de liefde ook ineens voor haar neus.. Hoe moet dat nu met haar huwelijk? Spannend en romantisch tegelijk!

• 7: THE NOTEBOOK

Dit prachtig romantisch drama wordt afgespeeld in het heden en verleden. Het verhaal gaat over twee jonge geliefden die uit elkaar worden gedreven door de tweede wereldoorlog. Ze hebben allebei een verschillende achtergrond waardoor haar ouders niet blij zijn met hun liefde, maar toch negeert ze haar ouders en brengt heel veel tijd door met haar geliefde. Totdat de tweede wereldoorlog uitbreekt en hij in dienst moet. Helaas verliezen ze hierdoor elkaar uit het oog. Ondanks ze verder zijn gegaan met hun leven, zijn ze elkaar nooit in het hart vergeten en breekt het de jongeman zijn hart als hij ziet dat zijn geliefde Allie met een ander is. Hij doet er alles aan om haar terug te winnen en je ziet ze samen oud worden. Tot een van hun ziek word.. Liggen de tissues al klaar? Die zul je zeker nodig zijn bij dit prachtige liefdesverhaal!

• 8: SAFE HAVEN

Deze film is van de makers van ‘Dear John’ en ‘The Notebook’, wat willen we nog meer? De mysterieuze vrouw genaamd ‘Kate’ heeft problemen in haar huwelijk en gaat hierdoor op de vlucht. Ze belandt in een klein dorpje in North Carolina. Ze probeert zich zo afstandelijk mogelijk te houden en blijft zoveel mogelijk op zichzelf. Totdat de weduwnaar ‘Alex’ leert kennen (weer een hunk-alert!)  Hij heeft daar zijn eigen winkel en twee hele lieve kinderen. Ondanks ze verliefd worden blijven haar duistere geheimen haar achtervolgen en komt ze alsnog in de problemen. Zal ze toch veilig blijven in haar veilige haven en zal haar nieuwe liefde sterk genoeg zijn om over oude problemen heen te komen? Let’s find out and watch!

Lekker op de bank ploffen, filmpje erin en een lekkere groot bak popcorn erbij! Zo zul je deze regenachtige week wel doorkomen in de zomer toch? Have fun watching!

Liefs,

Laura

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *