mam vertel eens

Lifestyle | A Holiday gift, Give & Get back book!

Psst vertel eens…

The holiday season is al bijna aangebroken en ik heb het perfecte cadeau gevonden die jij aan je moeder, vader, opa of oma kan geven! Stiekem is het ook een presentje voor jezelf, want het is een cadeau wat jij uiteindelijk terug krijgt en uren gezellig over kan babbelen met een kopje thee of warme chocolademelk erbij!

Ik heb het over het ‘A give & get back book’. Het is een boek die jou familielid moet invullen over dingen van vroeger en het heden. Over hun liefdes en haar jaren waarin ze is opgegroeid tot een mama of papa, opa of oma. Doordat hun alles opschrijven, kun jij alle mooie en dierbare verhalen altijd terug lezen en bekijken en wie weet op een dag ook aan jou kinderen kan laten zien. Zo van: ‘Kijk eens hoe mama of papa vroeger was en zo werden opa en oma verliefd.’

Kortom het ultieme cadeau en een liefdevolle herinnering die jij altijd bij je hebt. Bij dit boek zit ook een heel leuk stickervel met o.a. hartjes, pijltjes, sterretjes en leuke quotes.      

Ik heb dit boek zelf aan mijn moeder gegeven. Ze was er ontzettend blij mee en gaat binnenkort beginnen met erin te schrijven! Ze moet namelijk best veel bladzijdes invullen haha. Ik ben ook super benieuwd en nieuwsgierig naar alle verhalen die zij gaat schrijven.

 

Heb jij nou ook een moeder, vader, opa of oma die jij dit cadeau graag wil geven? Ze hebben namelijk voor elk familielid een boek ontworpen. Deze zijn o.a. verkrijgbaar bij bol.com. Hier is het linkje van het ‘moederboek’.

Klik hier voor het moederboek!

Op deze pagina van de link staan onderin de verwijzingen naar de boeken voor andere familieleden. 

Laat me weten of jij dit ook een leuk cadeau vind om te geven en natuurlijk weer te ontvangen!

Heel veel liefs,

Laura

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *