Lifestyle | Holiday| My Ultime Favorite Christmas Movies

christmas movies

It’s the most wonderful time of the year! Eindelijk is mijn favoriete seizoen aangekomen! Stiekem was je het eerste zinnetje aan het meezingen he? Hoe kan het ook anders? Het leukste muziek op de radio, straten die zijn verlicht en gezellig met vrienden en familie kerstmarkten bijwonen met de lekkerste hot chocolate, glühwein en snacks!

Maar goed ondanks dat dit het leukste seizoen is, is deze ook vaak het koudst. En wat doen wij dan? Precies lekker warm en knus binnen zitten. Gezellig bij de haard, de lichtjes van de kerstboom in de kamer en lekker hangen voor de tv! Want de leukste films kun je nu eindelijk weer zonder commentaar bekijken! Yay! ( stiekem hebben we allang gekeken voordat het december was hoor maar who cares anyway). Ook al heb je ze inmiddels al allemaal wel 10 keer gezien, ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen! Nu heb ik een aantal films waarvan ik deze elk jaar opnieuw wil zien. Het was een moeilijke keus, maar ik zet ze voor jullie even op een rijtje!

The Holiday Calender

Holiday-Calendar-The-1-810x456.jpg

Deze film zag ik dit jaar voor het eerst op Netflix. Dit is een nieuwe kerstfilm en vult deze mooi aan op mijn lijstje. Alle trouwe TVD kijkers hadden bij de trailer al kunnen zien dat het personage ‘Bonnie’ hierin de hoofdrol heeft. Dat is alleen een reden waarom je deze graag wilt zien. Het gaat over een jongedame die van haar Opa een advent kalender krijgt die van haar overleden oma is geweest. In het begin kan ze hier echter niks mee. Totdat elk vakje elke nacht vanzelf opengaat en het object dat er in zit komt voor in haar dag! Ze beleeft de mooiste dingen totdat ze het geloof in de kalender kwijtraakt. Zal de magie van de kalender op het eind toch weer geloven? Deze film staat op netflix en bekijk hier de trailer van de film!

Trailer The Holiday Calender

The Family Man

family-man_orig.jpg

Dit is eentje uit de oude doos. Deze film is namelijk 18 jaar geleden gemaakt. Het is een Amerikaanse romantische filmkomedie. Met in de hoofdrollen Nicolas Cage en Tea Leoni. Dit is een heerlijk liefdevolle drama film die gaat over een man die carrière heeft gemaakt in plaats van te kiezen voor zijn ware liefde. Een mysterieuze man laat hem in een waan van hoe het kunnen zijn als hij voor haar had gekozen. Tot hij weer wakker wordt beseft hij zich dat hij de grootste fout van zijn leven heeft gemaakt en wil er alles aan doen om haar terug te winnen. Aaaah pak de tissues er maar bij! Bekijk hier de trailer!

Trailer The Family Man

Love Actually

loveactually-e1535595501590.jpg

In de zomer praat ik altijd al over deze film. Hij staat al een aantal jaar in mijn favorieten lijstje! Dit is een super leuke Britse ensemblefilm. Hierin bestaat een reeks korte, maar elkaar overlappende verhaallijnen. Er zit veel komedie en romantiek in en het speelt zich af in de kerstperiode. Deze film gaat over liefde, vriendschappen, verraad en vertrouwen. Heb jij zin in avondje gewoon heerlijk weglachen voor de televisie en het krijgen van de ultieme christmas spirit? Dan is dit zeker een aanrader! Bekijk hier de trailer!

Trailer Love Actually

Christmas Inheritance

Christmas-Inheritance-Netflix-1-810x456.jpg

Deze film is ook redelijk nieuw en heb ik dit jaar voor het eerst gezien.  Dit is een romantische film en ook bij deze voel je de geliefde christmas spirit. Het gaat over een jongedame Ellen die graag het miljoenenbedrijf van haar vader wil overnemen. Maar voordat ze dat mag van haar vader, wil hij dat ze het stadje bezoekt waar hij vandaan komt en dit wil ze incognito. Daar leert ze het belang van hard werken en het helpen van andere mensen. Ook komt ze erachter dat haar overleden moeder daar vandaan en wie weet vindt ze daar haar ware liefde ook wel? Deze film kun je kijken op Netflix en hier kan je de trailer bekijken!

Trailer Christmas Inheritance

Natuurlijk is mijn lijstje oneindig en kan ik niet elke film gaan benoemen die ik leuk vind. Dat zijn er namelijk veel te veel! Elk jaar kijken we natuurlijk de reeks van Home Alone, The Grinch who hates Christmas en Elf! Maar om wat nieuwe ideetjes op te doen verwijs ik jullie graag naar Netflix & Videoland als jullie de oude op tv te vaak gezien hebben. Ze hebben namelijk een hoop nieuwe films toegevoegd die jij niet wilt missen! Dus maak je warme chocomelk maar klaar en films marathons houden maar!

Alvast hele fijne kerstdagen gewenst voor jullie allemaal!

Heel veel liefs van mij,

Schermafbeelding 2017-10-20 om 21.14.06

1 thought on “Lifestyle | Holiday| My Ultime Favorite Christmas Movies”

 1. Long time supporter, and thought I’d drop a comment.

  Your wordpress site is very sleek – hope you don’t mind me asking what theme you’re using?
  (and don’t mind if I steal it? :P)

  I just launched my site –also built in wordpress
  like yours– but the theme slows (!) the site down quite a bit.

  In case you have a minute, you can find it by searching for “royal cbd” on Google (would appreciate
  any feedback) – it’s still in the works.

  Keep up the good work– and hope you all take care of yourself during the coronavirus scare!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *