My First Blog / About Myself


Hi loves,

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen op mijn eigen website/blog! 

Mijn naam is Laura Knapper. Ik ben 22 jaar oud en woon in Groningen, Nederland.

Ik begin deze blog als een hobby, omdat ik super veel van beauty, fashion en reizen houd, vind ik het super leuk om jullie op de hoogte te houden van de nieuwste weetjes en trends! Mijn blogs zullen dan ook voornamelijk gaan over Beauty, Fashion, Travelling, Fitness en handige lifehacks gaan!

In het dagelijks leven studeer ik nog, momenteel voor de opleiding Filiaalmanager en werk ik in de detailhandel. Daarnaast heb ik de kappersopleiding afgestudeerd en ben/was ik volledig kapster. Vandaar mijn liefde voor de uiterlijke verzorging!

Mijn hobby’s zijn natuurlijk winkelen (tassen & schoenen verslaving), bezig zijn met uiterlijke verzorging (denk hierbij aan haren doen en make-up uitproberen), reizen maken en leuke dingen doen met vrienden & familie.

Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn blogs lezen en ze uiteraard leuk vinden! Laat je me weten wat jullie ervan vinden? Vergeet ook niet even een kijkje te nemen op mijn Facebook, Instagram en Pinterest en vergeet je niet te abonneren!

xoxo,

Laura ♥


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *