My Life| Blog #1 | My birthday, Nieuwe camera en een Weekje Wintersport!

Some new changes… Ik was een beetje aan het nadenken wat mijn blog iets leuker en interessanter zou maken. Toen kwam ik op het besluit dat het misschien wel leuk zal zijn om wat persoonlijke blogs toe te voegen op mijn pagina. Daar wordt het een stukje persoonlijker van natuurlijk! Nu heb ik gelijk heel wat te vertellen in de maand Januari.

Als eerste was ik jarig op 12 Januari! Ik ben dit jaar 23 jaartjes geworden. Het lijkt wel steeds sneller te gaan! ’s Ochtends had ik eerst een afspraak bij mijn nagelsalon om mijn nagels te laten doen. Ik had gekozen voor een mooie roze nude tint. Ik moest natuurlijk wel een mooi kleurtje kiezen bij mijn verjaardag outfit! Ik droeg een smaragdgroen jurkje met mooie, zwarte overknee boots. De dag heb ik doorgebracht met mijn familie en vrienden. Ik heb echt genoten van zoveel lieve mensen om mij heen en deze dag deed mij ook veel goeds! Ik heb hele leuke en lieve cadeautjes mogen ontvangen. Super lief en op naar volgend jaar!

Wat mij ook brengt op het volgende is dat ik voor mijn verjaardag geld een hele mooie nieuwe camera heb kunnen kopen. Speciaal voor mijn blog waarmee ik nu hele mooie scherpe foto’s en video’s kan maken. Ben er super blij mee! Ik kwam die zondag net terug van vakantie en het was de laatste dag bij de Mediamarkt voor btw vrije prijzen. Samen met mijn moeder ben ik heen gereden en heb ik deze mooierd mee naar huis genomen! Het is de ‘Sony Cyber-shot DSC-RX100M3’. Ik ga nog even oefenen en binnenkort zullen jullie mooie plaatjes en/of filmpjes voorbij zien komen!

Tot slot ben ik 19 Januari een weekje op wintersportvakantie gegaan. Samen met mijn vader, een vriend van mijn vader en zijn twee dochters naar Konigsleiten, Oostenrijk. Helaas hebben we niet heel veel kunnen skiën. De eerste paar dagen sneeuwde het volop en heeft het twee dagen aaneengesloten gesneeuwd waardoor we helaas geen zicht genoeg hadden. Toen het mooie weer eindelijk zich liet zien kregen we bijna allemaal de griep… Een hardnekkige ook… Wat was dat balen zeg… Ondanks dat hebben we wel genoten van de mooie omgeving, gezellige avondjes in de apre ski bar, de meters die we nog hebben kunnen maken en natuurlijk het heerlijke eten! Gelukkig is de griep momenteel bijna weg en heb ik alleen nog veel last van hoesten. Weekje rustig aangedaan, weer naar ’t werk en school geweest en zo is het weekend alweer om! Nieuwe week, nieuwe kansen!

Ik hoop dat jullie deze persoonlijke blogs heel leuk gaan vinden, laat me maar weten of jullie dit graag meer zouden willen en jullie horen snel weer van mij!

Heel veel liefs,

Laura

2 thoughts on “My Life| Blog #1 | My birthday, Nieuwe camera en een Weekje Wintersport!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *