My Life| Blog #2 | Fifty Shades Freed, Uiteten & Turks gekookt!

Voorjaarsvakantie! Jeetje het is alweer bijna maart, derde maand van het jaar. Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat, maar het einde van Februari is nu bijna daar en ik heb natuurlijk weer een aantal leuke dingentjes gedaan deze maand die ik heel graag met jullie wil delen!

Ik wilde nog wel een dingetje even melden, ik heb het momenteel met werk en school best druk (Er komt een grote verhuizing aan op het werk en schoolexamens mweh), dus daardoor lukt het mij niet om veel te gaan bloggen, wat ik ontzettend jammer vind! Toch ga ik mijn best doen voor jullie, want ik heb nog een paar hele leuke voor jullie ingedachte!

Ongeveer een half jaartje geleden toen ik en mijn vriendinnen hoorde dat de film Fifty Shades Freed rond Valentijnsdag uitkwam, het derde en tevens laatste deel…  Echt een jankmomentje, hadden wij meteen de datum 8 februari afgesproken! Ik was zo ontzettend benieuwd en nieuwsgierig. Deel 1 & 2 vond ik zo ontzettend leuk, dus wij moesten hier hoe dan ook bij zijn. Van de boekenserie had ik alleen deel 1 gelezen, dus het was een redelijke verrassing hoe de film zou aflopen. Ik denk dat inmiddels bijna alle vrouwen er wel heen zijn geweest, dus kan ik best verklappen dat er een happy end aan zit. Zeker een aanrader wat mij betreft, maar als ik moest kiezen wat ik het leukste deel vind, dan kies is voor de tweede film. Hoop dat deze snel op Netflix verschijnt!

Deze maand ben ik maar liefst twee keer uiteten geweest. Op zondag 11 Februari had ik een afscheidsdiner van mijn leidinggevende van werk. Met al mijn collega’s hadden we als verrassing gereserveerd bij Eten & Co in Groningen. Hier was ik al wat vaker geweest en het eten is daar echt super lekker! Voor iedereen is daar wel iets en je kan je het zo gek niet bedenken en je kunt het daar krijgen. BBQen, grillen, wokken, lopend buffet etc. etc. Het is daar wel groot, dus met een groep eten is daar wel gezelliger. En afgelopen zondag ben ik met een vriendin uiteten geweest bij Mr Mofongo in Groningen. Ter ere van onze 10 years of friendship anniversary! Het was echt een heel gezellig klein tentje met een heerlijk sfeertje en leuke muziek op de achtergrond. Ik heb echt genoten van mijn heerlijke spareribs, ovenchips die overigens leuk geserveerd werd in emmertjes en vooraf lekkere broodjes gehad met pikante tomaten roomboter! En dat voor een klein prijsje!

Tot slot tussen alle drukke weken door had ik afgelopen weekend eindelijk even vrij en besloot ik (ja keukenprinses hier hoor NOT) om voor mij en me moeder Turks te gaan koken! Ik had laatst bij mijn beste vriendin gegeten en samen gekookt vooraf. Het gerecht heet Turkse Köfte. Ik had hiervoor magere rundergehakt gekocht en de kruiden bij een Turks winkeltje opgehaald. De kruiden in het gehakt gemengd en daar kleine balletjes van gemaakt en deze even gaar gebakken in de pan. Die geur was echt zo heerlijk! Ook had ik speciale rijst genaamd Gulcan bij dat Turkse winkeltje gehaald en dit ook gaar gekookt. Tot slot spinazie a la crème opwarmen en toevoegen door de rijst. Et voilà, een super heerlijke maaltijd staat op tafel! En ik als niet keukenprinses heb ik dit super makkelijk kunnen maken haha.

Ik hoop dat ik in de maand Maart iets meer blogs kan maken en online zetten, maar hoop dat jullie begrip hebben als dat niet het geval is en toch blijven afwachten tot ze komen hihi! Alvast mijn excuses, maar ik ga mijn best doen!

A new month, New chances.

Fijne voorjaarsvakantie!

Heel veel liefs en xoxo,

Laura

 

1 thought on “My Life| Blog #2 | Fifty Shades Freed, Uiteten & Turks gekookt!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *