My Life | Klets up Januari 2019

Het is al even geleden dat ik wat van me heb laten horen. Als eerste mijn excuses daarvoor. Ik weet dat ik beloofd had om meer te gaan bloggen en dit stond ook echt in mijn planning. Helaas heb ik door omstandigheden dit alles even moeten stil leggen.. Ik heb naast dit slechte nieuws natuurlijk ook hele leuke dingen meegemaakt! En daarnaast wilde jullie even een update geven over mijn vorige klets up waarin ik vertelde dat ik een verschrikkelijk jaar achter de rug heb! Ik ben blij dat ik het vanaf nu weer kan oppakken, want ik heb het ontzettend gemist! Pak er een lekker kopje koffie of thee bij, dan klets ik jullie even bij!

Verjaardag, Wintersport en Gestalkt..

First things first. We beginnen maar bij Januari. Na alle feestdagen ben ik twee weken later jarig. Niet echt de leukste periode om jarig te zijn, maar hey It’s your birthday, you need to celebrate. Aangezien ik het al 2 jaar niet gevierd had, wilde ik het dit jaar weer even goed en gezellig doen. Op zaterdag 12 Januari was ik jarig en werd ik alweer 24 jaartjes jong. Deze dag heb ik gevierd met mijn lieve familie en buren. De dag erna heb ik een ‘high tea’ voor mijn lieve vriendinnen georganiseerd. Gezellige muziek op de achtergrond, veel lekkers en ik had een hele lekkere ‘birthday drip cake’ besteld met natuurlijk red velvet vulling. Yessss I like! Op de foto zie je hoe deze mooie roze taart was.

51873b48-496a-40b9-ae41-8cf855b5311e.jpg

Ook ging ik in deze maand lekker een weekje op wintersport naar Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk. Na alle ellende was ik hier zoooo aan toe. Ik keek er echt al weken naar uit en wonder boven wonder hadden wij geweldig weer! Het was heerlijk daar en het was voor ons een nieuw gebied dus we hebben allemaal weer leuke plekjes en mensen ontdekt/ontmoet. Een hoop gefeest en geskied, het was echt genieten. Tot in einde van de week ik weer een hele hardnekkige griep kreeg. Ik baalde zo ontzettend, want dit was vorig jaar ook al het geval. Een dagje op bed gelegen en goed uitgeziekt. Ik wilde namelijk de volgende dag gewoon weer mee gaan, want een weekje gaat al zo snel. Uiteindelijk nog een dagje kunnen skiën en genieten van het o zo mooie uitzicht in de bergen. Zeker een aanrader om naar toe te gaan! Thuis nog best een lange tijd moeten herstellen van de griep, maar ondanks alles toch een super mooie vakantie gehad.97ac1ee2-733d-4e2f-bf2c-8bd13017f519.jpg          IMG_5085.JPG

Tot ik thuis kwam, toen begon de ellende. Ik was bezig met mijn persoonlijke pagina op facebook. Iets lukte mij niet en ging daardoor bij mijn instellingen kijken. Toen kwam ik er al gauw achter dat er iets niet klopte. Ik zag namelijk dat er vanaf oktober, meerdere malen per maand iemand anders om mijn facebook heeft ingelogd. Ik schrok mij helemaal wezenloos. Hoe kan dit? Hoezo heb ik hier nooit een melding van gehad en nog belangrijker wie heeft dit gedaan? Uiteindelijk alles veranderd en alles gemeld bij facebook. Ik dacht dat dat wel genoeg was. Tot twee weken later. Weer dezelfde persoon. En ik kon verder niks meer doen. Blijkbaar hielp dingen aanpassen niet alhoewel ik wel een email kreeg met een valse aanmeldpoging die dag dat ik alles had aangepast. Ik besloot alles maar te verwijderen. Het was niet anders, maar ik baalde zo enorm. Pas later heb ik alles opnieuw aangemaakt, maar dat heeft zoveel tijd gekost om alles aan te passen en ik bang was dat dat toch alles voor niets was, moest ik noodgedwongen wel even het bloggen op pauze zetten. Ik moest zelf even goed in mijn vel komen, want ik was best van de kaart ervan. Het is toch je privacy en niemand behalve ik gaat dat iets aan. Gelukkig is het nu rustig en hopelijk blijft dit zo. Ik heb even getwijfeld om dit te vertellen, want ik wil het niet aanwakkeren of iemand bang maken o.i.d. maar ik kan me voorstellen dat sommige van jullie je afvragen waarom het zo stil was en waarom ik nieuwe profielen heb.

Het gaat ook een stuk beter met mij nu. Ik heb de rust en tijd genomen voor mezelf om alles een plekje te geven en mijn angsten te bedwingen. Natuurlijk heb ik af en toe nog een tegenslag. Vooral van de nachtmerries, maar dat hoort erbij. Het kan niet altijd goed gaan en besef me ook maar al te goed dat je goed naar je lichaam moet luisteren. Doordat ik dit heb gedaan voel ik me stukken beter en vrolijker. Ik voel me eindelijk weer mezelf worden en daar kan ik echt van genieten.

fullsizeoutput_9df

Ik ben jullie erg dankbaar dat jullie me zijn blijven volgen en hoop dat ik het nu weer heerlijk kan oppakken. Blijf het ook vooral in de gaten houden, want ik heb natuurlijk nog een klets up van Februari en Maart en nog veel meer leuke blogs op de planning!

Heel veel liefs,

Laura

Schermafbeelding 2017-10-20 om 21.14.06

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *