My Life | Klets-up over het jaar 2018

Hallo lieve volgers!

Het is een lange tijd geleden dat ik iets persoonlijks heb gepost en wat ik allemaal mee heb gemaakt afgelopen jaar. Daarbij had ik beloofd jullie een keer op de hoogte te brengen van wat er allemaal gaande was. Zet een lekker kopje thee en let’s catch up!

Afgelopen jaar was echt een rollercoaster vol emoties voor mij. Ik zat in het examenjaar van mijn opleiding. Een opleiding waar ik persoonlijk nooit voor gekozen had als het niet zo op mijn pad was gerold. Het ging moeizaam, omdat het me niet echt interesseerde, maar ik wist dat ik er een hele hoop van kon leren en wie weet kun je het ooit van toepassing brengen op een toekomstige baan. Ik vroeg en vraag me nog steeds af, wat wil ik nou? Wil ik weer terug naar het kappersvak? Het beroep wat ik zo ontzettend mis? Of ga ik toch voor iets compleet anders?  Op het werk zaten we midden in een verbouwing/verhuizing. Het was druk en een chaos en mijn leidinggevende/studiebegeleider ging helaas het bedrijf ook verlaten.. Komt het wel goed met mijn school? Ga ik dit wel redden? Ik wilde absoluut niet falen..

fullsizeoutput_889.jpeg

Tot slot ging ook nog mijn negenjarige relatie uit met mijn toenmalige vriend. Alsof het allemaal nog niet erger kon! Ik werd compleet down en wist absoluut niet meer wat ik moest doen. Kon ik überhaupt nog wel iets goeds doen? Ik werd enorm onzeker! Dat hielp me natuurlijk totaal niet met school en alle stress erom heen.  Ik heb lang getwijfeld om dit met jullie te delen, maar ik ga het toch doen! Iedereen heeft wel een moeilijke periode in zijn leven en we zijn allemaal wel eens ten einde raad toch? Ik besloot hulp te zoeken en niet alleen bij vrienden en familie. Ik had gewoon een behoefte om mijn problemen op te lossen en wilde niet mijn familie en vrienden overal mee op laten zadelen. Ik kreeg namelijk last van paniekaanvallen en nachtmerries. Dus slapen deed ik amper. Ik moest weer een weg zien te vinden waarop ik weer mezelf kon zijn en rustig kon blijven. Maar gelukkig, Het heeft mij zeker weer op het juiste pad gezet en mezelf een heleboel dingen laten inzien. Mijn god, wat kom je jezelf daartegen! Maar dat was allemaal voor een goed doel. Ik wilde weer mezelf zijn en nu na bijna een jaar kan ik eindelijk weer zeggen dat me sterk genoeg voel om nieuwe uitdagingen aan te gaan!

In juli werd eindelijk die zware schoolperiode afgesloten, want ik was GESLAAGD! Yes! En nog met super goeie cijfers ook, dus alle stress was voor niks. Er vloog letterlijk een last van mijn schouders af en ik was eindelijk weer een beetje trots op mijzelf! Vanaf dat moment ging alles langzamerhand weer een stukje beter. Ik had een mooie vakantie in het vooruitzicht met mijn familie naar Kroatië. Het is een geweldig mooi land en natuurlijk hoef ik daar zeker niet te klagen over het weer. HELLO VITAMIN SEA. Alleen ging deze vakantie helaas niet door… Shit weer een tegenslag.. Het werd me ook niet gegund. Mijn oma bleek ernstig ziek te zijn en moest z.s.m. geopereerd worden. Uiteindelijk nog wel drie dagen kunnen uitwaaien op Texel, gezellig samen met mijn moeder en zus. Dat hadden we toch wel even nodig. Na een aantal weken bleek het met mijn oma goed te zijn afgelopen en mocht na de operatie gauw weer naar huis en daar verder aansterken. Wat een opluchting! Gezondheid gaat voor alles!

Het was dus een bewogen jaar met veel downs, maar gelukkig ook een paar ups. Ik heb een suprise party gekregen in de zomer van mijn lieve familie en vrienden. Omdat ik was geslaagd en iedereen was zo ontzettend trots op mij dat ik het zo goed had gedaan ondanks alles. Ik was zo verrast en emotioneel (ofcourse daar kwamen de waterlanders haha). Ik kon alleen maar zeggen dat ik het zo ontzettend lief vond. Op die dag besefte ik mijn rijkdom, mijn lieve familie en vrienden. Ik had het niet zonder ze kunnen doen en ben ze super dankbaar voor alles!

Ik weet nog steeds niet precies wat ik allemaal wil gaan doen in de toekomst en hoe alles zal verlopen. Maar soms is dat ook maar beter toch? Ik kijk zeker uit naar het nieuwe jaar. Ik hoop echt dat 2019 mijn jaar gaat worden en dat het geluk mij toelacht.

Ook wil ik mijn volgers bedanken dat ze me zijn blijven steunen ondanks mijn blog op een laag pitje gezet werd. Ik ga aankomend jaar meer posten en laat ik meer van mij horen!

46713609_2087965984601237_9101825776637968384_n.jpg

So a very big thankyou to you all!

Heel veel liefs van mij

xoxo

3 thoughts on “My Life | Klets-up over het jaar 2018”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *