Tag | Get to know me better

Ik ben natuurlijk een tijdje geleden een blog begonnen en schrijf veel over producten en dergelijke, maar ik dacht dat het ook leuk zou zijn voor jullie als jullie iets meer over mij te weten. Dus hierbij een persoonlijke blog namelijk, the get to know me better tag! Hope you like it and enjoy reading!

Wat is je volledige naam?

Mijn volledige naam is Laura Knapper. Ik heb gelukkig geen vernoemde tweede naam haha.

Wat is jouw geboortedatum?

Ik ben geboren op 12 Januari 1995.

Hoe lang ben je?

Ik denk zo ongeveer 1.73 m.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: 

Hmm, ik vind dat altijd best moeilijk. Dit is ook echt een sollicitatiegesprek vraag haha. Hoe ik over mezelf denk ik is dat ik een meelevend persoon ben, sociaal, ook best gevoelig, hardwerkend en ik vind mezelf ook best wel lief en romantisch haha.

Guycrush? 

Deze is niet zo moeilijk, Channing Tatum!

 Wat zou je op dit moment graag willen? 

Ik zou heel graag willen dat mijn blog een succes word en vooral bekend. Dus vergeet me niet te volgen als jij mijn blogs leuk vindt om te lezen hihi! Daarnaast wil ik dit jaar heel graag de opleiding filiaalmanager behalen.

 Wat is je doel van het leven? 

Altijd goed mijn best doen en zoveel mogelijk zelf willen bereiken. Zodat ik later kan zeggen ik ben trots op mezelf, want ik heb het allemaal zelf gedaan! En natuurlijk gelukkig zijn, worden en blijven!

 Waar ben je bang voor?

Je kan me beter vragen waar niet voor haha! Het is echt heel erg, want ik ben bang voor van alles, waaronder insecten enzo. Toch waar ik het hardst voor wegren zijn vlinders, Ja i know, maar ik heb een jeugdtrauma van die beestjes…

 Heb je, je rijbewijs? 

Ja, al ongeveer 4,5 jaar.

 Nagellak of lipstick? 

Ik lak mijn nagels al een tijd zelf niet meer, sinds ik naar de nagelsalon ga, dat wordt al voor mij gedaan dus dan sowieso lipsticks.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar? 

Dan kies ik toch voor winter, want ik hou zoveel van kerst! En ik ga elk jaar op wintersport wat ik ook heel erg leuk vind en dat kan niet in een ander seizoen. Alhoewel ik vind elk seizoen wel iets hebben.

 Wil je ooit gaan trouwen? 

Ja, ik wil zeker wel trouwen. Het liefst een hele mooie Toscaanse bruiloft op een mooie wijngaard in Italië! Lekker cliché he.

Wil jij ook kinderen en hoeveel?

Ja, over een aantal jaartjes zodra ik alles goed voor elkaar heb, eigen huisje, klaar met studie en een goeie (vaste) baan. Dan wil ik denk ik 2 kindjes als het mij gegund is!

 Ben je een health-freak? 

Hmm, ik heb soms van die ‘moodswings’ noem ik het haha. Ik wil het wel heel graag, maar het lukt me niet echt. Ik hou namelijk super veel van lekkere etentjes enz., dus het opletten lukt niet altijd.

Wat voor haarkleur/lengte heb je? 

Mijn haar lengte is half lang tot lang haar. Ik wil het heel graag een stuk langer, maar helaas gaat het niet zo snel als ik zou willen. Mijn haarkleur is ombre met bovenop lichtbruin en asblond aan de onderkant.

Welke kleding/make-up wil je momenteel heel graag? 

Ik heb dit weekend van mijn lieve vriend een baret van de Zara gekregen zwart met witte parels, totally in love with it, dus ik zou nog wel een donkerrode baret willen. Ook ben ik opzoek naar leuke, zwarte enkellaarsjes met een hak. Dus als jullie nog tips hebben let me know please.

Heb je tattoos/piercings? 

Ja, ik heb oorbellen en een navelpiercing. Ook heb ik tattoos namelijk drie kleintjes. Ik heb bovenop mijn linkerschouder mijn geboortedatum in romeinse cijfers. Op mijn linker pols het zodiak steenbok teken. Mijn derde is eentje op mijn rechter ribbenkast een Latijns zinnetje: alis volat propiis. De betekenis daarvan is: she flies with her own wings. Ben er nog steeds super blij mee! 

Nee, gelukkig heb ik geen bril of lenzen nodig. Hopelijk blijft dat ook nog heeeeeel erg lang zo.

 Wat is jouw perfecte pizza? 

Die is eigenlijk erg saai, maar superlekker vind ik. Margarita met extra mozzarella en basilicum.

 Wat is je favoriete drankje? 

Qua alcohol een zoet wit wijntje of een cocktail. Qua frisdrank ben ik van de groene ijsthee.

 Wat is je favoriete eten?

Lastige keuze dit… ik ben gek op pasta of kip met rijst. Maar een mixed grill is ook erg lekker.

 Wat is je favoriete parfum? 

Die is van Dior, Poison girl.

 Wat is het laatste wat je kocht? 

Een nieuw geurtje Mon Paris van YSL (op dit moment in de aanbieding bij de Douglas!) en 2 Mac-lipsticks. A girl can never have enough. 

 Wat is jouw favoriete ijsje? 

Ik ben niet echt een ijs eter, maar dan het liefst met chocola erin of yoghurt-bosbes. Als ik dan moet kiezen: Ben & Jerry’s brownie.

 Ben je een uitslaper of sta je altijd vroeg op? 

Sowieso een uitslaper, ik hou van slapen. Ik ben dan wel een persoon die ook echt mijn slaap nodig heeft.

 Ben je een ochtend of avond persoon? 

Een avond persoon.

Ben je geordend of rommelig? 

Geordend, ik kan niet goed tegen rommel en ze noemen me soms wel een perfectionist, omdat het precies zo moet en niet anders.

Wie mis je op dit moment? 

Mijn oma’s. Ik heb mijn opa’s helaas niet kunnen leren kennen, die zijn voor mijn geboorte overleden, maar ik was gek op mijn oma’s. Daar zou ik graag nog weer een dagje mee willen doorbrengen…

Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf? 

Mijn ogen en mijn handen.

Heb je broers/zussen? 

Een lieve zus Suzan.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Tijd doorbrengen met mijn familie en vriendinnen!

Dat zijn er meerder, o.a. H&M, Zara, Costes, Vero Moda etc. Toch ben ik ook wel vaak met online shoppen bezig op leuke webwinkels.

Wat is jouw droom?

Een eigen tassenlijn beginnen. Mocht ik ooit een geldprijs winnen, dan staat dit boven aan op het lijstje!

Welke kleur(en) vind jij het mooist?

(Oud) roze, aardetinten en gewoon zwart of wit.

Waar zou je graag nog heen willen reizen?

New York met kerst, Curaçao of The Bahama’s. Deze staan op mijn bucketlist. Heb alleen nog wel sponsors nodig haha.

Heb jij een verslaving op mode/beauty gebied?

Ja, Mac-lipsticks en een grote tassen verslaving. Ik kan wel een tassen stash gaan bloggen haha.

Wat is de leukste serie die jij hebt gezien?

Pretty Little Lairs & Gossip girl, echt verslavend…

Wat is jouw favoriete cake/taart?

Red velvet cake en monchou taart met kers.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik raakte geïnspireerd door vloggers op YouTube. De meeste zijn ook begonnen met een blog en zo verder gekomen. Ik vind blogs ook altijd leuk om te lezen en aangezien ik zelf zoveel van fashion, beauty etc. houdt, wilde ik het zelf ook een kans geven. Ik zag mezelf (nog) niet met een camera dagelijks rondlopen om te vloggen en vind dat ik daar sowieso te weinig tijd voor heb naast werk en een studie. Dus vandaar mijn persoonlijke blog!

 

Dit waren alle vragen en hoop dat jullie mij zo een beetje hebben leren kennen! Heb jij nog een vraag voor mij, stel deze dan gerust in de comments, die beantwoord ik graag voor je!

 Ook zou ik het leuk vinden dat jullie dit ook invullen, zodat ik jullie ook een beetje kan leren kennen en gewoon ter inspiratie voor een nieuwe blog natuurlijk!

 Heel veel liefs en xoxo,

 Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *