Travel | Christmas City Trip London

Christmas City trip in London

Vorig jaar ben ik in eind November een weekendje London geweest samen met mijn vriend. Ik ben een hele grote fan van kerst en daarom stond dit erg hoog op mijn bucketlist! Op foto’s en films zag ik hoe mooi de straten van Londen versierd waren en aangezien zij geen sinterklaas kennen, zijn zij in November al bezig met het decoreren van de straten, winkels, restaurants en noem maar op! Dit wilde ik gewoon met mijn eigen ogen zien en die echte ‘Christmas spirit’ voelen!

Leuke Hotspots

Hier benoem ik een aantal super leuke bezienswaardigheden en plekjes in Londen. Ze zijn stuk voor stuk zeker de moeite waard om te bekijken of heen te gaan. Ik heb mijn ogen uitgekeken!

 • Big Ben De grote klok van Palace of Westminster.
 • Buckingham Palace Het paleis waar de Royals van Engeland wonen.
 • London Eye Het grote reuzenrad midden in London.
 • London Tower Bridge De wereldbekende brug gebouwd boven de rivier Thames.
 • Harrods Megagroot warenhuis gespecialiseerd in luxe merken, ik benoem Gucci, Chanel, Dior, Prada etc. Heaven on earth!
 • Christmas Markets on the streets. Gezellige marktjes midden op de straten van London.
 • Reizen in een dubbeldekker Dit zijn die mooie rode ‘dubbel’ verdieping bussen, erg leuk!
 • Covent Garden Market. Een winkel- en entertainment gebied.
 • Oxford Street and Regent Street De twee bekendste winkelstraten met alle winkels van Londen!
 • Piccadilly Circus Dit noemen ze de ‘Times Square’ van London.

I’ll be back one day

Ik heb enorm genoten van deze mooie stad en haar mooie bezienswaardigheden. Juist omdat het zo mooi versierd was. Een weekendje is veel te kort! Deze citytrip is zeker een aanrader en vooral rond het einde van het jaar. Daarom ben ik zeker van plan nog een keer weer te gaan, want ik heb nog lang niet alles kunnen bekijken. Wat voor de volgende trip op mijn lijstje staan zijn Wimbledon, Camden Town, London Dungeon en nog veel meer! Daarnaast kun je er ook zo heerlijk winkelen. Neem dus een extra grote koffer mee!

Hotel Blackfriars

 Ik verbleef in de wijk Southwark en de naam van ons hotel was Hotel Ibis Blackfriars. Het hotel was vlakbij de Tower Bridge en ik kon vanuit mijn raam de London Eye zien! Dit was een schoon hotel met vriendelijk personeel en heerlijk engels ontbijt! Alleen zou ik toch de volgende keer wat dichter bij de wijk Soho of Westminster willen verblijven, omdat je dan wat centraler zit en dichter bij de winkels bent.

Heb jij nog tips, leuke bezienswaardigheden, restaurants of pubs? Laat het me dan hieronder weten in de comments en vergeet het niet te liken!

 Heel veel liefs en xo,

1 thought on “Travel | Christmas City Trip London”

 1. Leuk artikel met mooie foto’s Laura. Vooral de foto met op de achtergrond de Tower Bridge ziet er prachtig uit. Het lijkt mij ook super mooi om tijdens de kerstdagen naar Londen te gaan. Daar ervaar je pas echt het gevoel van kerst, althans daar ga ik vanuit.

  Veel succes verder met je blog.

  Groetjes Ramon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *